SM vo Win7 x64

Priestor pre príspevky nových užívateľov fóra.
Pravidlá fóra
Príspevky komerčného charakteru a príspevky nesúvisiace zo zameraním fóra budú odstránené spolu s vašim užívateľským účtom.
Toto fórum nieje indexované Googlom a inými vyhľadávacími nástrojmi.

If there will be any commerical posting then it will be deleted. Your user account will be deleted too.
This forum is not indexed by Google and other search engines.

SM vo Win7 x64

Poslaťod maros336 » Štv 24. Apr 2014 18:41:40

Zdravím,
máte skúsenosti s používaním programu vo Win7 x64? Mám problém so zobrazovaním údajov GPS. Zobrazujú sa mi bludy (len nadm. šírka 1700m) Verzie programu som skúšal už tri rôzne, momentálne mám 5.3.4. Almanac som stiahol z linku. Na XPčku funguje všetko v rovnakej konfigurácii s rovnakým Almanacom a v rovnakej verzii programu (aj sondu som našiel :). Skúšal som program spúšťať ako správca aj v režime kompatibility. Pred preinštalovaním Win mi to šlo aj na Sedmičke.
Obrázok užívateľa
maros336
 
Príspevky: 3
Registrovaný: Štv 24. Apr 2014 18:06:20
Bydlisko: Poprad

Re: SM vo Win7 x64

Poslaťod Miro » Pia 25. Apr 2014 12:40:39

Mám skúsenosť ale pre istotu sa nezobrazovalo nič.

Pomohlo spustiť SM ako správca ale vypanú klúče tak je potrebná nová registrácia programu. Potom to už ide normálne. Ale hovorím že mne sa nedokázala sonda ani skalibrovať ale môže to byť prípad od prípadu.
Obrázok užívateľa
Miro
 
Príspevky: 551
Registrovaný: Pia 28. Okt 2011 9:11:04
Bydlisko: Senica JN88QQ

Re: SM vo Win7 x64

Poslaťod Mirek » Pia 25. Apr 2014 12:50:26

Já jsem neměl s SM ve WIN7 x64 žádný problém. Chová se mi to stejně jako v XP nebo Win7 32bit.
Obrázok užívateľa
Mirek
 
Príspevky: 314
Registrovaný: Pon 07. Jan 2013 17:26:23
Bydlisko: Olomouc JN89oo N49.6037 E17.2321

Re: SM vo Win7 x64

Poslaťod maros336 » Pia 25. Apr 2014 22:54:55

Mirek píše:Já jsem neměl s SM ve WIN7 x64 žádný problém. Chová se mi to stejně jako v XP nebo Win7 32bit.

Akú verziu programu si použil? Dal si to spustiť v režime kompatibility? Alebo ako správca?
Obrázok užívateľa
maros336
 
Príspevky: 3
Registrovaný: Štv 24. Apr 2014 18:06:20
Bydlisko: Poprad

Re: SM vo Win7 x64

Poslaťod Mirek » Sob 26. Apr 2014 7:56:17

Verze 6.1.6.9 spuštěná normálně. Pokud bych chtěl krmit tracker pomocí Stracku, tak se SM musí spustit jako správce, jak píše Miro.
Obrázok užívateľa
Mirek
 
Príspevky: 314
Registrovaný: Pon 07. Jan 2013 17:26:23
Bydlisko: Olomouc JN89oo N49.6037 E17.2321


Späť na Čakáreň - Waiting room

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť