uz dlhsiu dobu sledujem dianie okolo dohladavania radiosond spolu s OM4TN
prosim o registraciu
IvanS
overenie
Pravidlá fóra
Príspevky komerčného charakteru a príspevky nesúvisiace zo zameraním fóra budú odstránené spolu s vašim užívateľským účtom.
Toto fórum nieje indexované Googlom a inými vyhľadávacími nástrojmi.
If there will be any commerical posting then it will be deleted. Your user account will be deleted too.
This forum is not indexed by Google and other search engines.
Príspevky komerčného charakteru a príspevky nesúvisiace zo zameraním fóra budú odstránené spolu s vašim užívateľským účtom.
Toto fórum nieje indexované Googlom a inými vyhľadávacími nástrojmi.
If there will be any commerical posting then it will be deleted. Your user account will be deleted too.
This forum is not indexed by Google and other search engines.
- Miro
- Lovič
- Dátum registrácie: 28. Októbra 2011, 09:11
- Kontaktovať užívateľa:
Re: overenie
Zdá sa že v TN nám vzniká nejaká silná komunita.
-
- Dátum registrácie: 18. Októbra 2019, 17:22
- Kontaktovať užívateľa:
ano vznika po dlhej dobe nam tu spadla DFM18081494 tak hned je z toho velke halo vsetci sme v praci a trpneme aby neprestala vysielat kym z nej nevypadneme. Ivan ju siel pozriet, nastastie vysiela ale je v peknom bielom vymrznutom, vysnezenom lese, je tazke ju najst ked ma so sebou len FM prijimac. Dalsi kto ju pojde pohladat je uzivatel jossi, tak prosim aj o jeho overenie, ma zaznam v cakarni.
73 Rasto.
73 Rasto.
- Miro
- Lovič
- Dátum registrácie: 28. Októbra 2011, 09:11
- Kontaktovať užívateľa:
Overil som oboch. Pozerám že všetci ste tu relatívne nový členovia dávam do pozornosti pravidlá fóra a hlavne povinnosť logovať radiosondy do DB a zo slušnosti ostatným oznamovať výjazdy na sondy. Upozorňujem že to nie je žiadny rezervačný systém na sondy typu ak sa napíšem tak je moja. Jedná sa iba o informovanie ostatných že danú sondu už niekto iný hľadá.
-
- Dátum registrácie: 7. Novembra 2019, 13:12
Ok, samozrejme pravidla fora, si nastudujeme. Vdaka za overenie. jossi OM4AVB
-
- Dátum registrácie: 5. Decembra 2019, 09:03
DAKUJEM za overenie
IvanS
IvanS